Valentinovo smučanje 23

Tako kot lansko leto, smo se tudi letos odločili, da se odpravimo na valentinovo smučanje, tokrat v Katschberg. Ker smo strastni smučarji, nam ni bil problem zgodaj vstati, tako da smo se iz Ljubljane odpravili že 5:45, da bi lahko prvi zarezali v smučino. Vožnja do tam je ob dobri družbi in prijetnem pogovoru z veliko smeha hitro minila.

In res, ni lepšega kot biti prvi na vrhu proge A1 in odsmučati 6km »v kosu na rebrcih«, na koncu se že čuti prijetna bolečina v nogah, vendar prvo vožnjo še gre brez postanka 😊.

Vreme je bilo prijetno, tako da smo maksimalno izkoristili dan in naredili več kot 70km in več kot 8km višinske razlike. Dan smo izkoristili do konca, tako da smo se ustavili na kratki pavzi šele tik pred odhodom avtobusa.

Vožnja domov je bila spet prijetna, saj smo si delili lepe vtise in pripetljaje, ki smo jih doživeli. Bilo nam je tako lepo, da smo se s člani ŠD Dinamita odločili, da bomo dogodek Valentinovo smučanje, kar dodali v koledar kot tradicijo in že določili datum za naslednje leto.