Rab Open 2024: Nepozabno Kolesarsko-Teniško Doživetje

Na sveže junijsko jutro, ob 7. uri, smo se štirje nadobudni kolesarji, kljub rahlemu dežju, podali na pot iz Ljubljane proti Rabu. Naša avantura se je začela s postankom v Kočevju, kjer smo si privoščili prvi oddih, nato pa nadaljevali pot skozi Delnice do kraja Krivi Put, ki nas je navdušil s svojo zanimivostjo. Pot preko Velebita nas je vodila vse do Senja, kjer smo uživali v osupljivih razgledih, vključno s krasnim pogledom na vrsto velikih vetrnic, ki so se veličastno dvigovale nad pokrajino.

V Sv. Juraju smo si privoščili kratko okrepčilo z domačo juho, kar nam je dalo nove energije za nadaljevanje poti. Prvo pivo smo si privoščili v Stinici, kjer smo čakali trajekt do mesta Rab. Po dolgi poti smo končno prispeli do našega cilja – mesto Rab, kjer smo se nastanili in se pripravili na zasluženi počitek.

Prvi večer smo zaključili z večerjo in zasluženim počitkom. Drugi dan nas je čakala posebna priložnost – fantovščina za enega izmed članov našega kluba ŠD Dinamit. Po nekaj hecanja in smeha smo se lotili prvega dne turnirja v tenisu. Dvojice so bile sestavljene takole:

– Cvijić – Gogić

– Retelj – Mihič Sr.

– Mihič Jr. – Maglić

– Luštrek – Pajnič

Zmagovalca prvega dne sta bila suverena dvojica Cvijić – Gogić. Naslednji dan je prinesel nova vznemirjenja in zmago dvojice Mihić Sr. – Pajnić. Po napetem turnirju smo se odpravili na kopanje in večerno zabavo, kjer smo praznovali uspehe in se zabavali do poznih večernih ur.

Poleg športnih aktivnosti smo pripravili še posebno presenečenje – enega izmed članov smo za rojstni dan obdarili s prelepimi kolesarskimi očali, kar smo nato še dodatno proslavili.

Nedelja je bila rezervirana za pot nazaj domov, kjer smo obujali spomine na nepozabno doživetje, ki ga je prinesel Rab Open 2024.

Za nami je čudovit vikend, poln športnih izzivov, smeha in prijateljstva. Komaj čakamo na naslednje leto in nove dogodivščine!

Pridružite se nam naslednje leto na Rab Open 2025 in doživite nepozabno kolesarsko-teniško avanturo skupaj z nami!